Cykelglade Seniorer

Er du glad for at cykle? Kunne du tænke dig at blive bedre til at vælge cyklen på de daglige småture? Så deltag i kampagnen Cykelglade Seniorer!

Man bliver aldrig for gammel til at cykle! Det sætter Cyklisternes By fokus på med kampagnen Cykelglade Seniorer i september 2019. Kampagnen skal få flere seniorer til at vælge cyklen til de daglige gøremål, som fx indkøbsturen, turen hen til lægen, biblioteket eller klubben. 

Kampagnen Cykelglade Seniorer

Kampagnen går ud på, at du i hele september måned registrerer alle dine cykelture i et skema. Skemaet får du udleveret sammen med en goodieback, når kampagnen skydes i gang i Seniorhus Odense den 2. september. Du kan også hente på biblioteket eller i dit lokale aktivitetshus fra midt i august.

Det gælder hverken om at køre hurtigst eller længst – du skal blot registrere, hvor ofte du kommer op på cyklen i løbet af september 2019. Og så må du naturligvis gerne udfordre dig selv på at vælge cyklen lidt oftere, end du plejer.

De udfyldte skemaer afleveres i Seniorhus Odense mandag den 30. september, hvor kampagnen rundes af på festlig vis, bl.a. med lodtrækning om fine præmier blandt alle deltagere (nærmere info følger). Har du ikke selv mulighed for at møde op til kampagnens afslutning, kan du få en anden til at tage dit udfyldte skema med i Seniorhuset, eller du kan aflevere det på Odense Slot i receptionen. Så er du stadig med i lodtrækningen om de fine præmier.

Guidede cykelture i hele Odense

Du skal selvfølgelig hjælpes lidt i gang, så det bliver nemt og sjovt for dig at komme op på cyklen. Derfor inviterer Cyklisternes By på en masse guidede cykelture rundt omkring i hele Odense i løbet af september. Turene skal inspirere til at opleve nye sider af Odense på cykel, så man lærer nye steder at kende, hører om byudviklingsprojekter mv. En oversigt over de udbudte ture vil være at finde her på siden i løbet af august 2019. 

 

Hvem kan deltage i kampagnen?

Kampagnen er for alle seniorer med bopæl i Odense Kommune. Du må deltage i kampagnen, uanset hvilken cykel du kører på, også el-cykel.