Spring til indhold

Lån en elcykel, en ladcykel eller en cykelanhænger

Vil du låne en elcykel, en ladcykel eller en cykelanhænger?

Ladcykel

Lån en cykel projektet stopper pr. 31. august 2022

Det vil desværre ikke længere være muligt at låne en el- eller ladcykel efter den 31. august 2022. Projektet lukkes langsomt ned over sommeren, hvilket betyder, at det ikke er alle cykler, der er til rådighed i bookingsystemet længere. Nogle cykler vil blive taget ud af systemet i tilfælde af, at de går i stykker og vil ikke komme tilbage i systemet. 

Kontakt cykelforhandleren, hvis du har spørgsmål til den cykel, som du har booket.

 

Lån en ladcykel

Hos Cyklisternes By kan du kvit og frit låne en elcykel, en ladcykel eller en cykelanhænger i 1-4 dage. OBS på, at du skal lægge et depositum ved udlevering af cyklen. Der er to godkendte børneseler i ladcyklerne, og vi anbefaler altid at cykle med cykelhjelm - både dig selv, men også dine børn, der er med i cyklen. Det er desuden en god idé lige at køre en tur på cyklen selv, inden du sætter børn i den, så du lige lærer cyklen at kende. Cyklerne kan også bruges i forbindelse med større indkøb eller en tur på genbrugsstationen. Du kan låne to slags ladcykler - en Winther Kangeroo Cargo Bike og en Christiania Bike (denne er pt. ude af drift). 

 

Lån en cykelanhænger

Når du låner en cykelanhænger, følger der en cykel med, der har det rigtige anhængerbeslag.

 

Lån en elcykel

Du kan også låne en elcykel for lige at teste, om en elcykel kunne være noget for dig, inden du går ud og investerer i én. Når du låner en elcykel for første gang, er det en rigtig god idé at øve dig på cyklen, inden du bevæger dig ud i trafikken. Du kan altid spørge cykelforhandleren til råds - læs også vores gode råd om elcykler. Ved lån af elcyklerne medfølger der oplader, batteri og en kædelås.

 

Cyklerne står hos tre cykelhandlere i Odense: 

 

Vælg herunder, om du ønsker at låne cyklen en, to, tre eller fire dage. Vær opmærksom på, at tilbuddet om lån en cykel skal være fair for alle. Derfor er der en begrænsning på max tre lån af samme type cykel pr. måned. Kommer du op på tre lån af samme type cykel på en måned, går der en måned før du kan booke en cykel igen.

 

Er det første gang, du låner en cykel, kan du oprette dig som bruger på sidste side. 

 

For at du kan booke en cykel, skal du godkende vores lånebetingelser vedrørende ansvar, depositum mv

 

Når cyklen er booket, får du en bekræftelse på mail - vær OBS! på, om denne havner i dit spamfilter. 

 

Cyklerne må ikke benyttes til kommercielle, religiøse eller politiske formål.