Spring til indhold

Vi cykler til arbejde

Bliv en del af bevægelsen - og kør med, når Danmarks største motionskampagne for arbejdspladser ruller i hele landet i september 2020.

Vi cykler til arbejde september 2020

For Odense Kommune er sundhed, trivsel og fællesskab afgørende. Derfor opfordrer vi alle til at være med, uanset om du cykler til arbejde hver dag, en gang i mellem eller blot til toget eller bussen - alt tæller. Og gevinsten, ja den er masser af energi, en sundere krop og simpelthen bare godt humør.

 

Kør med!

Odense Kommune opfordrer ALLE arbejdspladser i Odense til at køre med! Der er nok af gode grunde til at deltage: Du gør noget godt for dig selv, for din sundhed, for kollega-fællesskabet, for miljøet, for planeten osv. osv. Find flere gode grunde

 

Sidste år deltog 2960 medarbejdere fra odenseanske arbejdspladser i kampagnen. Det blev til i alt 445.414 km trampen i pedalerne, og på landsplan cyklede de mere end 59.000 deltagere 9 mio. km, hvilket svarer til 233 friske cykelture rundt om Jorden!

 

Tilmeld dig nu!

Der er åben for tilmelding nu

 

Vind præmier!

Ud over de mange fine præmier, Cyklistforbundet sætter på højkant, trækker Cyklisternes By også lod om 20 kagemænd blandt de odenseanske cykelhold, der har flest cykeldage pr. deltager. 

Se sidste års vindere her