Spring til indhold

Alle Børn Cykler

Alle Børn Cykler er en årlig cykelkampagne for skolebørn i alle aldre, med det formål at få flere børn til at cykle til og fra skole.

Alle Børn Cykler 2020

Så er vi i gang med Alle Børn Cykler 2020, og tilmeldingen er åben. Alle skoler har fået plakater ud, så husk at få jer tilmeldt og hjælp evt. kollegaen, der ikke lige har nået at få tilmeldt sin klasse. 

Kampagnen løber af stablen til september og er for alle elever på skolen, både store og små. Den arrangeres af Cyklistforbundet i samarbejde med TrygFonden, og det er gratis for skolerne at deltage.

Klassen samler point ved at cykle så mange dage som muligt. Og der er dobbelt op på point, hvis I cykler med hjelm.

Der er mulighed for at vinde masser af præmier til klassen, så få klassen samlet og øg chancerne for at vinde.

Der er også lokale præmier at cykle om for skolerne i Odense. Så der er ekstra mange præmier på spil. I år udlodder Cyklisternes By både en overnatning i Odense Zoo og kage til hele skolen, så få skrabet så mange cykeldage med hjelm sammen og deltag i konkurrencen. I den lokale konkurrence er det cykeldage med hjelm, der tæller – så husk hinanden på hjelmen på alle ture.

De to skoler, der har flest cykeldage med hjelm ift. til antal elever på skolen, vinder kage til hele skolen. Så husk at få parallelklassen og årgangen over jer med også. Jo flere klasser der cykler med, jo større chancer er der for at vinde.

Den klasse, der har flest cykeldag med hjelm ift. elever i klassen vinder en overnatning i Odense Zoo – så husk hjelmen og tag gerne på cykeltur i undervisningen, det hele tæller.

I år vil vi som noget nyt gerne hjælpe jer med at få registreret jeres cykeldage. Vi ser desværre mange, der bliver tilmeldt, men som ikke får registreret cykel- og hjelmdage inden deadline og derfor ikke er med i konkurrencen. Ønsker I at blive hjulpet med at få registreret jeres cykeldage, så se mere i den flyer, der er blevet sendt til jeres skoleleder og/eller jeres færdselskontaktlærer. I kan også skrive direkte på cyklisternesby@odense.dk - skriv "Alle Børn Cykler" i emnefeltet, så hjælper vi jer.

Tilmeld jer og læs mere om kampagnen på www.abc-abc.dk