Supercyklister

Er du en af Odenses supercyklister?

Supercyklister i Odense

Elsker du din cykel, og cykler du mere end 6 kilometer til og fra arbejde eller studie mindst tre gange om ugen? Så er det dig, vi leder efter til vores fællesskab for SuperCyklister.

Vi vil gerne hylde og belønne dig, der tager cyklen - også når turen er lidt længere og vejret ikke nødvendigvis er godt; kort sagt dig, der er en SuperCyklist. Med lidt ekstra opmærksomhed og gode fordele, vil vi hjælpe med at gøre cykelturen lidt bedre. 

Når du bliver medlem, så får du et medlemskort, der blandt andet vil give dig adgang til gode fordele i Odense. 

 

Vil du cykle med?

Har du mere end 6 km. til og fra arbejde eller studie, og cykler du mindst 3 gange om ugen? Så er du også en SuperCyklist! Hvis du vil være med, så skriv til cyklisternesby@odense.dk

Husk at oplyse, hvilke adresser du cykler til og fra, hvor du arbejder/studerer, og om du har anmodet om medlemskab i vores Facebookgruppe.

 

Facebookgruppe - SuperCyklister i Odense

Hvis du er på Facebook, kan du blive en del af gruppen SuperCyklisterne i Odense. Man skal dog altid sende en mail til os først. Det er ikke nok at bede om at blive medlem af denne gruppe. I Facebookgruppen kan du dele dine oplevelser på cyklen eller søge om gode råd hos andre SuperCyklister.

 

Gode fordele

Alle SuperCyklister kan med deres kort få gode rabatter og fordele forskellige steder i Odense. Nedenfor kan du se de nuværende aftaler. Du er altid velkommen til at sende en mail til cyklisternesby@odense.dk, hvis du har en virksomhed, der gerne vil tilbyde fordele til Odenses SuperCyklister, eller hvis du er SuperCyklist og gerne vil komme med ønsker til fordelsordningen. 
 

Friluftslageret, Læssøegade 12, 5000 Odense C

20% i butikken (dog ikke på bøger, elektronik og mad) – vis medlemskort ved købBent Jørgensen, Albanigade 61, 5000 Odense C 
  • Reparation af cykler – 15% rabat
  • Reservedele i butikken og køb af nye cykler – 12% rabat
Rabatterne gælder ikke i forvejen nedsatte varer – vis medlemskort ved køb

www.Xtreme.dk
Opret dig som bruger her www.xtreme.dk/supercyklist og få 20% rabat.
  
Nelle’s, Overgade 21A, 5000 Odense C
Kom ind i Nelle’s Overgade og vis dit medlemskort, så får du et rabatkort, der giver 10% i Caféen i Overgade.