Kom rundt i Odense

Odense er midt i en rivende udvikling. Veje og byrum ændres, og nye steder og åndehuller opstår. Det betyder, at du nogle gange skal gå, cykle eller køre en anden vej, end du plejer – og parkere andre steder, end du er vant til.

Kom rundt i Odense

Er du tilflytter til Odense eller har du fået nyt job, så du skal til at transportere dig anderledes end du plejer? Eller vil du bare gerne have inspiration til, hvordan du kan komme rundt i Odense? Så kan du læse mere i folderen ''Kom rundt i Odense''. Den store udvikling, Odense gennemgår i disse år, gør at veje og byrum ændres og nye åndehuller opstår. Det betyder, at du nogle gange skal gå, cykle eller køre en anden vej end normalt - og parkere bilen andre steder end tidligere.

 

Derfor kommer Cyklisternes By også gerne ud til din arbejdsplads eller uddannelsesinstitution og holder et event, hvor vi taler med jeres ansatte/studerende om transportvaner samt uddeler informationsmateriale som folderen “Kom rundt i Odense“ ud.

 

Hvis I er interesseret i dette, så skriv til os på cyklisternesby@odense.dk. Du er også velkommen til at downloade folderen “Kom rundt i Odense“ og lægge den på jeres intranet eller rekvirere den trykte folder til udlevering til nye medarbejdere - du skal blot sende os en mail.