Spring til indhold

Stikort 2019

Få et stikort over cykelstier rundt I Odense Kommune.

Billede af Stikortet 2019.
Stikort

Stikort til download

Få et stikort over cyklestier rundt i Odense kommune.

 

Få overblik med Odense Rundt

Odense Rundt giver dig overblik over alt fra cykelpumper, ruter, cykelparkering, cykellegepladser og meget, meget mere. Når du får vist den anbefalede rute til dit bestemmelsessted, vises den både i bil, på cykel og til fods. Og som cyklist giver Ruteplanlæggeren på Odense Rundt dig endda valget mellem den korteste rute, den anbefalede rute, en grøn rute og en natrute. 

Den korteste rute viser dig den korteste vej fra A til B, men leder dog uden om veje og stier med cykelforbud. Den lokker dig heller ikke ud på stier, der kun kan forceres med en mountainbike. 

Den anbefalede rute viser dig ad veje med cykelsti frem for veje uden, ligesom du ledes ad stier med god, jævn belægning frem for stier med græs, mudder o.l. 

Den grønne rute leder dig ad stier og veje i grønne omgivelser. Den grønne rute er måske lidt længere, men til gengæld undgår du sikkert et par lyskryds. Den grønne rute er også oplagt, hvis du skal på tur med familien. 

På natruten er der taget højde for, at det er tilladt at cykle i gågaderne om natten. Natruten leder dig også så vidt muligt ad belyste stier og veje og gennem beboede områder – og er altså den rute, du kan være mest tryg ved at tage på cyklen.

Odense Rundt udvikles løbende sammen med dig, der bruger app’en og hjemmesiden. Så tip os gerne, hvis der er steder, der mangler, eller hvis du har forslag til emner, som endnu ikke er med. 

 

 

 

Brug den mobilvenlige hjemmeside: www.odenserundt.dk - denne anbefales også til tablets.

 

Hent Odense Rundt app´en til din iOS eller Android smartphone:

Cyklisternes By
  • Nørregade 36
  • 5000 Odense C
  • CVR-nummer: 35209115
Cyklisternes By logo